Partnere

G-Sport logo G-Sport er en av Norges største og ledende sportskjeder med en stolt historie på over 100 år. G-Sport er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen. G-Sport Steinkjer leverer klubbklær og annet sportsutstyr til Steinkjer Skiklubb.

NTE logo NTE er Trøndelags ledende aktør innen produksjon, distribusjon og salg av grønn og fornybar strøm. Vi tilbyr verdens raskeste internett teknologi via fiber og TV-portalen Altibox. NTE tilbyr også elektrikertjenester over hele Trøndelag.

Steinkjer kommune Steinkjer Kommune er en kommune i Trøndelag og ligger innerst i Trondheimsfjorden. Kommunen er opptatt av idrett og er en viktig bidragsyter for Steinkjer Skiklubb. De bidrar med anleggsutvikling på et av Norges største skianlegg og er en viktig samarbeidspartner under arrangement.

Dæhlie logo Langrennslegenden Bjørn Dæhlie sprengte grensene innenfor sin idrett på 90-tallet. Han har både OL- og VM-medaljer. Han etablerte merkevaren Bjørn Dæhlie i 1996, på høyden av egen skikarriere. I mer enn 20 år har Dæhlie Sportswear utviklet bekledning optimalisert for langrennsløpere.

Smart Media logo Smart Media er et digitalbyrå med 25 dyktige medarbeidere lokalisert på Drivhuset i Steinkjer. Smart Media leverer nettsider og andre digitale løsninger og tilbyr en rekke tjenester innen strategi, design, kode og innhold.