Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Påmelding

Foto: Martin Riseth/Blinkfestivalen

Online påmelding via EQ Timing:
Sprint lørdag
Fellesstart søndag

Frist for påmelding: Mandag 16. september 2019 kl. 23:59

Eventuell etteranmelding behandles av operativ rennjury som kan akseptere nye påmeldinger inntil start av arrangementets første lagledermøte. Operativ rennjury har full anledning til å plassere etteranmeldte utøvere hvor som helst i startfeltet, og de skal heller ikke ha noe prioritet for innskytingsskive. Etteranmeldingsgebyr på nasjonale renn er 7 x startkontingent.

Ved spørsmål knyttet til påmelding, ta kontakt med tidtakersjefen.

Stilling Navn Telefon Mail
TidtakersjefPål Anders Dahl957 33 499[email protected]

STARTKONTINGENT

Startkontingent på individuelle renn konkurranser:
Senior kr. 270,- pr konkurranse.
Junior kr. 250,- pr konkurranse.
Ungdom kr. 250,- pr konkurranse.

LISENS

Oversikt lisenser påmeldte NM rulleskiskyting 2019 (pr. 09.09.19) finner du her.

Skiskytterklubbene er ansvarlige for at alle løperne har betalt lisens og gjennomgått sikkerhetsbestemmelsene.

For de som ikke har betalt lisens kan man løse engangslisens
på rennkontoret, kr. 70,- pr. konkurranse. Alltid oversikt over hvem som har betalt lisens for sesongen finner du her.

TIDTAKERBRIKKE

For sesongen 2019-20 skal utøver ha kun én tidtakerbrikke og det er utøverens personlige brikke. Brikken skal ha brikkenummer 3731640 eller høyere nummer. Brikkene som har nummer under 3731640 må enten kjøpe ny brikke fra Emit i god tid før arrangementet, eller man kan kjøpe/leie brikke på rennkontoret. Husk å oppdatere brikke ID på din profil i EQ Timing, se her for veiledning på hvordan man gjør det her.

STARTNUMMER

Startnummer gis til utøver etter godkjent avtrekkskontroll og sjekk av brikke ved adkomst til arena. Startkontingent for etteranmeldte skal være betalt før man får ta imot startnummer. De som har meldt seg på i tide, vil få faktura av EQ Timing etter endt arrangement. Startnummer som ikke leveres tilbake må erstattes med kr 300,-.

RULLESKI

Alle utøvere skal låne rulleski av arrangøren. Det benyttes IDT Rulleski med 2’er hjul. Skienefordeles vilkårlig til utøverne ved inngangen til startområdet 10 min før start. Det blir ingen anledning til testing av skiene løpsdagene. Skiene kan testes treningsdagen 20. september.

HJELM

Det er påbudt med hjelm som er godkjent ihht. EU-direktiv (merket med CE og EN 1078). og som ikke er modifisert. Hjelmen skal være festet med stropp under haken. Stroppen kan løses opp i forbindelse med skyting når løperen er innenfor linjene som markerer standplassens avgrensning. Løpere som kommer til start uten godkjent hjem, kan leie hjelm ved startområdet til kr. 200,- pr. hjelm.

Smart Media logo