Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
alpint

Alpint

LINK TIL HEGGESÅSEN ALPINBAKKE

Alpint i Steinkjer Skiklubb:

Vi har som mål å skape aktivitet i Heggesåsen alpinbakke og legge forholdene til rette for de som ønsker å drive aktivt med alpint. Skiklubben samarbeider godt med andre alpingrupper i hele fylket. Dette gjelder både med treninger, samlinger og konkurranser.

Alpintgruppa har fokus på generell rekruttering til alpint i Nord-Trøndelag gjennom samarbeid med Nord-Trøndelag Skikrets, Stjørdals Blink Alpint og Inderøy IL Alpint.

Hovedaktiviteten for alpingruppa handler om å skape drift i Heggesåsen alpinbakke hver vinter, slik at forholdene ligger til rette for lek, trening og trivsel. Heggesåsen alpinbakke skal være en arena for alle som vil prøve seg på ski og snowboard. I dag er det godkjent heis i bakken, det ligger til rette for bygging av hopp m.m og varmestue med kiosksalg som holder åpent når bakken er åpen.
Den største utfordringen vår er å få nok snø i bakken så vi kan holde åpent. Det jobbes med å få egen snøproduksjon som alpingruppa håper å få på plass i vinter. Dette har vært mulig etter dugnadsarbeid og penger/ressurser fra Folkets pris av Sparebank 1 SMN, Gjensidigestiftelsen, NTFK og tippemidler.

Informasjon og annonsering av åpning, treninger og renn kan enkelt finnes på vår facebookside.

I Steinkjer Skiklubb samarbeider vi på tvers i alle grener, og vi jobber sammen for å få et godt sosialt og sportslig miljø for både utøvere og foreldre/foresatte. Vi ønsker nye medlemmer og utøvere velkommen til alpingruppa!

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.

Gruppestyret Alpint 2022/2023:

Stilling Navn Telefon E-post
LederTommy Haugan