Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Arrangementstrippel til Steinkjer Skiklubb

Det er med stor glede Steinkjer Skiklubb er blitt tildelt tre store arrangementer de to kommende sesongene (2024/2025 – 2025/2026). Gjennom en årrekke med ulike arrangement i flere av våre grener, er vi igjen gitt tilliten, å arrangere store langrennsmesterskap på Steinkjer skistadion.
 
Allerede februar 2025 er Equinor Norgescup senior tilbake på Steinkjer, og vil være en av de siste konkurransene for utøvere før VM på hjemmebane i Trondheim noen uker senere. Kanskje ser vi også noen andre VM-utøvere på plass.
 
Senere i februar er verdenscupen også tilbake til Steinkjer, nærmere bestemt 36 år siden forrige gang, da Steinkjer Skiklubb arrangerte verdenscupfinale i skiskyting 1988/1989 sesongen. Denne gangen er det FIS Para Nordic World Cup som kommer til Steinkjer, og med dette åpner vi VM for utøverne som for første gang skal delta på VM i Trondheim noen dager senere.
 
Deretter blir det et lite års ventetid før Steinkjer Skiklubb igjen er blitt tildelt Norgesmesterskapet i langrenn del 1,også kjent som Ski-NM, i januar 2026. Sist gang Steinkjer Skiklubb arrangerte dette mesterskapet var i 2011 og i 2001. Dette mesterskapet vil foregå like før OL i Milano/Cortina, og blir derfor en høyaktuell konkurranse denne sesongen.
Les Norges skiforbund sin pressemelding i forbindelse med tildelingen av NM langrenn her.
 
Steinkjer Skiklubb tar sats i arbeidet med disse mesterskapene, og ønsker å ha med seg hele byen for å lage fantastiske dager på Steinkjer Skistadion de kommende årene. Klubben gleder seg enormt til å utvikle, oppgradere og vise frem Steinkjer Skistadion og Steinkjer Skiklubb i gjennomføringen av disse arrangementene!
 
Logo