Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Spleis: Snøproduksjon på Steinkjer skistadion

Grunnet offentlige nedskjæringer over flere år, dyrtid som resulterer i økte strømregninger g økte kostnader til Steinkjer skidrift, er vi kommet til et veiskille med tanke på videre drift og snøgaranti på Steinkjer skistadion.

Dette er en situasjon vi ønsker å unngå med tanke på viktigheten Steinkjer skistadion og Byafjellet har for lokalbefolkningen og aktive utøvere. Dette er et bolyst- og folkehelsetiltak som påvirker veldig mange innbyggere i Steinkjer kommune.

Vi ønsker derfor å sette i gang en innsamlingsaksjon hvor vi kontakter bedrifter og privatpersoner i Steinkjer kommune for å sikre snø i år og i årene fremover. Pengene som samles inn i denne innsamlingsaksjonen vil gå 100% til Steinkjer skidrift og «snøfondet»

Vi trenger flere til å være med å dra lasset, slik at vi kan fortsette å opprettholde dette fantastiske tilbudet på Steinkjer skistadion.

Her drives organisert idrett i tillegg til at mange av Steinkjers befolkning benytter seg av denne flotte arenaen og de fantastiske løypene som går innover vakre Byafjellet.

Det hadde vært synd om vi ikke kunne fortsette å gi dette tilbudet til alle som bor i Steinkjer.

Du finner spleisen HER.

Tusen takk!

MVH

Steinkjer Skiklubb.