Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Skiskytteren Natalie (16) fra Tsjekkia søker vertsfamilie!

Natalie på 16 år kommer på utveksling høstsemesteret til i midten av januar, og er aktiv med skiskyting i Tsjekkia.Hun skal gå på videregående skole i nærheten av vertsfamilien, og ønsker å trene i en skiklubb ved siden av skolen.Å være vertsfamilie er basert på frivilliget, men hun har lommepenger til alt annet enn kost og losji. En område representant følger opp eleven og veileder vertsfamilien gjennom hele oppholdet.HER finner dere et skriv om Natalie, hun har vært i Nord-Norge, så langt som Tromsø, så hun er kjent med regionen.  HER står det mer om å være vertsfamilie for en utvesklingselev.Ønsker du/dere å bli vertsfamilie, ta kontakt:

Sissel BigsethMyEducation – Norge AS  +47 99 28 13 00e-mail: [email protected]