Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Store arrangementer til Steinkjer Skiklubb i 2022

Til vinteren har Steinkjer Skiklubb fått tildelt to arrangementer av Norges skiforbund, Nordisk juniorlandskamp i langrenn og U23NM/norgescup senior langrenn.

Nordisk juniorlandskamp i langrenn arrangeres 28. – 30.januar 2022, dette blir et samarbeid med Sprova IL som arrangerer hopp og kombinert samme helg. Kombinert langrenn skal foregå på Steinkjer skistadion. Til dette arrangementet vil det komme deltakere fra flere land i alderen 17-18 år, disse utøverne er valgt til å representere sine respektive land. 

Vi har ønsket oss Steinkjer skifestival 29.-30-januar 2022, det vil si samme helg som Nordisk Juniorlandskamp. Skifestivalen er som vanlig en fest for alle aldersgrupper fra 8 år-senior. I år vil disse få gå i de samme løypene som Nordens beste juniorer! For 13-16 år og junior/senior blir det klassisk distanserenn lørdag, samme renn som juniorlandskampen. For 8-12 år blir det et fristilsrenn etter juniorene har gått på søndag.

U23NM/norgescup senior i langrenn arrangeres 11. – 13.mars 2022. Arrangementet samler alle de beste langrennsløperne i Norge, som ikke er plukket ut til å representere Norge i verdenscup den aktuelle helgen. Nytt av året er at løpere i alderen 19-20 år også deltar denne helgen som en del av disse konkurransene, noe som betyr at de beste juniorløperne i Norge også vil være tilstede på Steinkjer. 

Steinkjer Skiklubb er tildelt skiskytterrenn 19. og 20. mars 2022.

Lørdag 19.mars arrangeres Steinkjerrennet i normal, rennet inngår i Trøndercup og er nr. 5 av 7 renn. 

Søndag 20.mars er det KM stafett felles region midt på Steinkjer Skistadion. Vi gleder oss til en innholdsrik vinter med nye, spennende arrangementsdager på Steinkjer skistadion. Håper mange noterer seg datoene og er klare for dugnad, sammen skal vi skape skifest!

 

Steinkjer Skiklubb logo