Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Sponsing uke 46 – Trønder Avisa

Til tross for uoversiktlige tider er vi heldige som har bidragsytere som bryr seg om mulighetene vi tilrettelegger for når det gjelder videreutvikling og aktivitet. Vi går snart inn i en ny skisesong og har ønske om et høyt aktivitetsnivå på Steinkjer Skistadion. Samtidig ønsker vi å ta en rolle og ansvar i den nasjonale dugnaden for å begrense smitte av covid-19, noe som har medført avlysning av all organisert aktivitet denne uka.

Klubbdrift er ikke gratis, og vi er avhengige av å ha støttespillere i ryggen. Det er derfor særdeles gledelig at uavhengig av om organisert aktivitet kan gjenopptas eller ikke i neste uke, ønsker Trønder-Avisa å bidra.

Treningene for alle våre grener, samt det sosiale aspektet med samling og vaffel som er planlagt den kommende uka sponses uavkortet av Trønder-Avisa, uavhengig av om de blir gjennomført eller ikke. Dette med ønske om å bidra til aktivitet for barn og unge samt tilrettelegge for bedre folkehelse gjennom skiidrett på Steinkjer Skistadion, anlegget for alle.

Vi setter stor pris på bidraget!
Trønder-Avisa
– levende engasjert.