Invitasjon

INNBYDELSE TIL KM STAFETT SKISKYTING

FOR NORD-TRØNDELAG, SØR-TRØNDELAG OG MØRE OG ROMSDAL SKISKYTTERKRETS.

SØNDAG 15. MARS 2020 – STEINKJER SKISTADION

Steinkjer Skiklubb ønsker velkommen til KM stafett skiskyting for alle 3 kretsene i Midt-Norge på Steinkjer Skistadion.

Tidsplan:

Rennkontor åpner kl: 09:00.

Innskyting kl: 10:00 – 11:00.

Første start kl: 11:15

Klasser:

J/G 10-12 3 etapper, liggende med støtte, stor blink, ikke ekstraskudd J 13-16 3 etapper, liggende uten støtte, liten blink, 3 ekstraskudd pr skyting G 13-16 3 etapper, liggende uten støtte, liten blink, 3 ekstraskudd pr skyting K 17 -senior 2 løpere går 4 etapper hver, ligg-ligg-stå-stå, 3 ekstraskudd pr skyting M 17 – senior 2 løpere går 4 etapper hver, ligg-ligg-stå-stå, 3 ekstraskudd pr skyting K/M miljø 2 løpere går 4 etapper hver, ligg-ligg-stå-stå, 3 ekstraskudd pr skyting, valgfritt å bære våpen, menn og kvinner sammen.

Alle klassene bortsett fra J/G 10-12 og K/M miljø er KM-klasser hvor det blir utdelt KM-medaljer. Ingen begrensning i antall av hvert kjønn i J / G 10 – 12, og ingen samlet aldersbegrensning i klasse 13 – 16 år. Skiskytterkretsene oppfordrer klubbene til å sette opp jevnest mulig lag.

Påmelding:

Påmelding gjøres på www.eqtiming.no innen onsdag 11.03.20 klokken 23:59. Etter anmelding innen fredag 13.03.20 klokken 16:00, belastes med dobbel startkontingent. Eventuelle spørsmål til rennleder Torbjørn Wekre, mobil 48168278, epost [email protected]

Startkontingent:

KM klasser kroner 400,- per lag. Ikke KM klasser kroner 300,- og her er det ingen etteranmeldingsgebyr!

Lagoppstilling:

Legges inn i EQ timing innen lørdag 14. mars kl. 16:00.

Tilbud til løpere som ikke har eget lag (utøver bank): Løpere som ønsker å gå, men som ikke har lag kan klubbene melde på ved e-post til Pål Anders Dahl. Oppgi fullt navn, klasse, brikke nummer, evt. behov for leiebrikke. Vi setter sammen lag så langt det er mulig etter «først til mølla» prinsippet. Frist for påmelding her er 13.03.20 klokken 16:00. Startkontingent betales på rennkontoret ved henting av startnummer.

Lisens:

Det er utøver og utøvers klubb sitt ansvar å påse at lisens for utøvere over 13 år er betalt. Det blir foretatt lisenskontroll, og engangslisens kan kjøpes på rennkontoret for kroner 70,-.

Informasjon lisens NSSF

Parkering på stadion:

Parkeringsavgift kroner 60,- til VIPPS #80385 Steinkjer Skiklubb.

Rennkontor:

Åpent fra kl: 09:00 i skiskytterhuset. Lagvis henting av startnummer senest 1 time før start. Ikke innleverte startnummer eller låne brikke faktureres med kr. 600,-

Startlister ligger i lagsposene og er slått opp på oppslagstavle på arena.

Løypelengder:

J/G 10-12 3 x ca. 0,7 km pr etappe J 13-16 3 x ca. 1,0 km pr etappe G 13-16 3 x ca. 1,0 km pr etappe K 17-sen 4 x ca. 1,3 km pr etappe M 17-sen 4 x ca 1,3 km pr etappe K/M miljø 4 x ca. 1,0 km pr etappe

Strafferunde:

100 m (kort) for alle klasser.

Brikker:

Alle utøvere skal gå med brikke. Utøvere til og med 12 år vil bli fakturert en brikkeleie på kroner 30,- for de som ikke har egen brikke. Utøvere fra og med 13 blir fakturert kroner 50,-. De som ikke er registrert med egen brikke får dette utlevert sammen med startnummer.

Innskyting:

Klubbvis innskyting der arrangør skal foreta all visitering under innskytingen. K og M 17 – senior og miljøklasse får sitt våpen visitert ved skive 1. Den enkelte utøver må selv sjekke at de blir krysset av på lista.

Avtrekkskontroll:

Gjennomføres ikke.

Lagledervester:

2 stk. lagsvester pr innskytingsskive i lagsposene. Kun lagledere med vest får være foran våpenstativene under innskyting. Husk å levere inn lagsvestene på rennkontoret.

Kiosk:

Det blir kiosk med salg av kaffe, kaker og diverse ved standplass/skiskytterhuset. Hvis dårlig vær blir det tilbud om servering i nedre (store) klubbhus.

Premieutdeling:

Blir annonsert av speaker og gjennomført ved skiskytterhuset. Full premiering i klassene 16 år og yngre. 1/3 premiering av antall påmeldte lag i klassene K/M 17 - senior. Premier ettersendes ikke.

Garderobe:

Det er garderober og dusjmuligheter i nedre klubbhus hovedhuset.

Arrangementsinfo:

Relevant informasjon (startlister, resultatlister, løypekart o.l. m.m ) legges fortløpende ut på https://steinkjerskiklubb.no/

Rennleder: Torbjørn Wekre

Epost: [email protected]